DÉ MUSTHAVE SWEATER VAN HET MOMENT

DÉ MUSTHAVE SWEATER VAN HET MOMENT

Door Renske:

Phileine is nu ruim 3,5 en gaat na de zomervakantie naar school. Ik vind deze leeftijd echt heel leuk, ze kletst de oren van je kop, je kan afspraken met haar maken, maar het is allemaal nog zo puur. In haar geval draait op dit moment haar wereld om prinsessen, eenhoorns, rokken, jurken, glitters en dat soort echte meisjes dingen. In haar geval groeit haar haar niet zo hard als bij haar zus maar zij denkt zelf dat ze Rapunzel is, heerlijk toch?

Ze draagt dan ook het liefst elke dag een (tule)rok en inmiddels heeft ze best een verzameling in de kast maar ik vind het nog steeds leuk om haar outfits af te wisselen. En bij 3-jarigen met een hele sterke voorkeur is dat soms best een uitdaging.

Wellicht heb je deze regenboogtrui van Zara ook al ergens voorbij zien komen, ik vond ‘m meteen heel tof voor het voorjaar. Nu past Phileine normaal de grotere meisjescollectie van Zara nog niet maar toen ik ‘m voor Julie kocht kwam ik erachter dat dit modelletje kort valt en ik voor haar 2 maten groter nodig had dan normaal omdat ik deze leuk vind om oversized te dragen. En dus kon ik deze ook voor Phileine shoppen, voor het eerst twinnen in Zara!

Maar goed, het is een sweater die ik leuk vind om op een legging te dragen en dus geen rok of jurk.
Gelukkig past de regenboog perfect in haar unicorn thema en kon ik deze heel enthousiast verkopen. En nu is het dus haar lievelingstrui, lucky me 🙂 Ze draagt de sweater hier op haar panterlegging van Mini Rodini want alles is nou eenmaal nog leuker in combinatie met een panterprintje. Witte sneakers eronder en hop, weer een voorjaarsoutfitje klaar!

Heb jij deze sweater al gespot bij Zara? Je shopt ‘m hier via deze link

Klik hier om de sweater te shoppen

Heb jij deze musthave sweater al geshopt?

Zin om te shoppen? Klik hier voor de leukste shops

1 Reactie

  • door Karin
    Posted 16 maart 2018 10:49 0Likes

    Té leuk en té gek!!!!
    Is deze ook in volwassen maat te koop, Twining??

    Liefs Karin

Plaats een reactie