DE MUSTHAVES SWEATER VAN SAAR

MAED FOR MINI: DE MUSTHAVES SWEATER VAN SAAR

Door Sandra:

Inmiddels druppelen al die mooie nieuwe collecties binnen en ik word daar altijd zo ontzettend blij van. Het is nog wel hartje winter maar kon het niet laten om al wat nieuwe collectie te shoppen. Ook is Saar de laatste tijd behoorlijk in lengte gegroeid en worden alle broeken en jurken haar te kort. Weer een extra reden om wat nieuws aan te schaffen toch?

Mijn oog, nouja Saar haar oog viel op de zalmkleurige trui van de nieuwe collectie van Maed for mini. Tegenwoordig wil ze graag zelf mee naar de winkel of online mee kijken en beslissen.

De trui van Maed for mini vind ik ook echt bij haar passen en heeft prachtige roesels op de schouders en rond het middel. Door de roesels heeft de trui een echte girly touch. Saar draagt hem met een stoere jeans van h&m en witte sneakers eronder. Wat vinden jullie van haar outfit?

Je shopt de sweater van Mead for Mini hier

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Plaats een reactie