DE STOERE WINTER OUTFIT VAN NOAH

De nieuwe zomer collecties worden aan de lopende band uitgeleverd, maar buiten is het nog koud. Gelukkig laat het zonnetje zich steeds meer zien en worden de dagen weer wat ‘langer’, is het jou ook al opgevallen? Zo fijn!

Maar omdat het buiten toch nog best wel (heel erg) koud is, vandaag een stoere en vooral warme outfit voor boys! Noah draagt een blauwe – en hele zachte – sweater van het Nederlandse kinderkleding merk Tumble ‘N Dry. En hoewel dit toffe merk de nieuwe zomer collectie ook al heeft gelanceerd – klik hier – shop je deze sweater nu voor een heel fijn prijsje in de sale.

Een toffe muts en jas kunnen natuurlijk niet ontbreken en houden Noah heerlijk warm. Is dit ook een outfit voor jouw zoon?

Je shopt de sweater van Tumble ‘N Dry hier in de sale

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie