NOAH IN SCOTCH & MOLO


De nieuwe zomercollecties liggen al volop in de (web)shops, maar dit weekend belooft het toch nog winter koud te worden in ons kikkerlandje. Gelukkig zijn er naast de hoogzomer items in de nieuwe kleding collecties ook heel veel items te vinden die ook nu perfect gedragen kunnen worden. Zo kun je toch al genieten van je nieuwe (zomer) aankopen en heeft je zoon of dochter het wel lekker warm 😉

De trui van Noah is zo’n item welke je -juist nu- met het nog koude weer goed kunt dragen. De grof gebreide trui komt uit de nieuwe collectie van Scotch Shrunk en geeft toch een frisse touch door de  lichte kleuren combinatie. Breisels zien we dit en ook volgend seizoen trouwens veel. I like. Noah draagt zijn stoere trui op een sporty pants van Molo. De broek is gemaakt van dat glanzende ‘sport’ materiaal en juist dit stofje geeft zo’n sportieve broek toch een gekleed uiterlijk. Snap je wat ik bedoel? De zwarte biezen aan de zijkant van de broek zorgen voor een stoer detail. Omdat het dus nog lekker koud is buiten draagt Noah onder zijn trui een streep T-shirt. Hier kun je er niet genoeg van in de kast hebben liggen. Je combineert de streep namelijk overal onder en het geeft een outfit net even dat beetje extra. It’s all in the details 😉

Nog even over de sporty vintage trend. Dit soort sportbroeken kun je dus echt heel goed combineren. Ga je voor een relaxte ‘chill’ outfit of combineer je ‘m bijvoorbeeld met een toffe blazer voor casual chique uitstraling? It’s up to you. Het dit ook nog eens heerlijk, dus ideaal voor kids. En ook Noah is helemaal happy in zijn outfit.

Heb jij al veel nieuwe collectie items geshopt? En is deze stijl ook iets voor jouw boy?


Je shop de trui hier  & de broek hier


Je shop de trui hier  & de broek hier

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie