GROOTS&KLEINTJE | DE 10 GENOMINEERDEN + WINNAAR

Zaterdag 9 september waren we met onze Kindermodeblog Back to School Tour bij de vernieuwde kinderkleding winkel Groots&kleintje in Hendrik Ido Ambacht. En wat was het een leuke dag vol gezelligheid, lieve volgers én kinderkleding inspiratie!

Vandaag is het tijd om de 10 genomineerde outfit foto’s van de tweede Back to school tour dag bij Groots&kleintje bekend te maken. Uit deze 10 genomineerden zal de jury nu de winkel winnaar kiezen die we binnenkort op Kindermodeblog bekend zullen maken. Deze winnaar wint de winkelprijs bij Groots&kleintje én is in de race voor de hoofdprijs bij Kindermodeblog, namelijk een kledingpakket t.w.v €250,- speciaal voor jou samengesteld door mij 🙂 Spannend….!

Groots&kleintje heeft (nog) geen webshop, maar heb je wat leuks gezien? Neem dan gerust contact op met de winkel. Ze helpen je graag! 

WIE IS DE WINKELWINNAAR VAN DE FAVORIETE OUTFIT FOTO WEDSTRIJD BIJ GROOTS&KLEINTJE? SCROLL SNEL NAAR BENEDEN…..SPANNEND!!

Foto’s Maru Alvarez

KLIK HIER OM TE ZIEN WIE DE WINKELWINNAAR BIJ GROOTS&KLEINTJE IS GEWORDEN

 

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie