KINDERMODE TREND | EEN STREEPJE VOOR

De streep: we zien ‘m al jaren voorbij komen en is nog steeds super fashionable. Het is de perfecte basic die in iedere kast zou moeten hangen. Op sweaters, leggings en sokken: de streep zien we overal. We kennen natuurlijk de bekende zwart-witte strepen, maar we zien nu ook varianten in vrolijke opvallende kleurtjes. Een perfecte trend voor de aankomende zomer! Wij hebben 10 items voor jouw zoon of dochter bij elkaar geshopt. Welke nummertjes zet jij met een dikke streep op jouw verlanglijstje?

  1. Sweater The Animals Observatory
  2. Rokje Maed for Mini
  3. Jurk Diapers and Milk
  4. Sokken Repose ams
  5. Top Sproet & Sprout
  6. Legging Tiny Cottons
  7. Short Bobo Choses
  8. Legging Bang Bang Copenhagen
  9. Sweater Bandy Button
  10. Top Zara

Wat vind jij van deze kindermode trend? Ben jij ook zo’n fan van de streep? En wat is jouw favoriete item?

Tags: ,

Plaats een reactie