ZO VEEL VERSCHILLENDE LEUKE KINDERSCHOENEN


Schoenen, hebben we er ooit genoeg? Of het nu schoenen voor jezelf zijn of een nieuw paar schoenen voor je zoon of dochter, er is áltijd wel een goede reden om dat extra paar (kinder) schoenen aan te schaffen. Of nouja, wij vrouwen weten die reden gewoon wel te vinden 😉 Niks mis mee ook, want schoenen maken de outfit helemaal compleet en het is toch zonde wanneer er onder dat hippe outfitje van je zoon of dochter een paar afgetrapte sneakers gedragen wordt.

Ook op het gebied van kinderschoenen is er een uitgebreid aanbod. Van sportief tot klassiek, van sneaker tot laarsje of slipper en van betaalbaar tot duur. Ieder seizoen zijn er nieuwe trends, modellen en merken die jouw kinderschoenen hart een stukje sneller laten kloppen. Sandalen bijven deze zomer ook razend populair en eerlijk is eerlijk wanneer het buiten warm is, is er niets fijner dan een luchtig schoentje aan de voet van je kind. Ga jij nog op vakantie met het gezin binnenkort? Dan is dit het perfecte moment om de laatste zomer kinderschoenen in te slaan, want je shopt velen zomerschoenen nu in de sale!

De witte sneaker is natuurlijk al een tijdje niet meer uit het straatbeeld weg te denken en ook komend (winter) seizoen zullen we de witte sneaker blijven zien. Een echt musthave schoentje in de kast van jezelf, je man én je kind(eren). Ja ja, twinning is winning. Maar durf ook een keer te kiezen voor een opvallend kinderschoentje. Er wordt vaak gekozen voor een neutrale kinderschoen die gemakkelijk gecombineerd kan worden. Natuurlijk is het handig om een mooi basic paar schoenen in de kast te hebben staan, maar durf ook eens te kiezen voor een meer opvallend paar kinderschoenen. Mix & match er lekker op los en je zult zien dat er veel meer kan dan je van te voren misschien had gedacht.

 

Tags: ,

Plaats een reactie