DE HIPPE ZOMEROUTFIT VAN JAELYN

Door Nienke:

Sommige van jullie zullen ons misschien al kennen van Instagram en anderen hebben ons waarschijnlijk voorbij zien komen in “In de kast van …“. Ik ben Nienke, 30 jaar, getrouwd, mama van Jaelyn en 34 weken zwanger van ons tweede meisje. Jaelyn is 3,5 en showt maar al te graag haar outfit van de dag. En dit mag ze nu dus ook hier doen op Kindermodeblog.

Wat een heerlijke zomerse temperaturen hebben we verleden week gehad. Gelukkig heb ik voor Jaelyn genoeg leuke zomer outfits in de kast liggen, dus wat mij betreft mogen die hoge temperaturen nog wel even aanhouden. Hoewel ik wel steeds meer vocht vasthoud (inmiddels in de 35e week van de zwangerschap) en het hele warme weer daar niet bepaald bij mee helpt. Maar ach, een kleinigheidje houd je toch. Zeker in de laatste zwangerschapsweekjes. Bovendien ben ik echt een zomermens, dus ik ga niet klagen over (te) hoge temperaturen. 

Wat trek je je kind aan als het zo lekker warm is? Zowel Jaelyn als ik zijn gek op jurkjes en rokjes. Maar soms wil je weer even wat anders, voor de afwisseling. In ons geval gaan we dan voor een broekje. Op deze zomerse dag hebben we (ja Jaelyn beslist tegenwoordig, als ze niet zelf kiest, altijd mee) gekozen voor het dots broekje van Mingo met een fijn t-shirtje van Zara er op. De dots print van Mingo blijft een favorietje hier. Wat ik ideaal vind aan de items van Mingo in het algemeen, is dat ze iets meer basic zijn (naar mijn mening) en je er daardoor niet gauw op uitgekeken raakt. Plus de pasvorm is zo fijn dat je er meestal lang mee kan doen. Grote kans dat dit broekje volgend jaar zomer nog goed past. Nou scheelt het ook wel dat Jaelyn niet mega hard groeit en tot nu toe nog nooit een echte groeispurt gehad heeft. 

Het shirtje van Zara maakt deze outfit wat speelser door het leuke printje met tijgers. En doordat het een lekker wijd en kort model is zit hij heerlijk luchtig. Daarbij is en blijft mint altijd een van mijn lievelingskleuren. Mocht jij ‘m ook leuk vinden, het shirtje is nu in de sale zag ik.;)

Klik hier om het T-shirt in de SALE te shoppen

Klik hier om het T-shirt direct in de SALE te shoppen

Wat vind jij van Jaelyn haar outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie