FASHION STATEMENT: DE OUTFIT VAN SAAR

Heel graag wil ik vandaag de outfit van Saar met jullie delen. Ik weet nú al dat sommigen van jullie met de wenkbrauwen gaan fronsen. Wat is dit nu weer? Een culotte én sokken in sandalen?? Ja lieve mensen! Je hoeft niet persé alles mooi te vinden, maar ik laat jullie toch graag zien wat ik op dit moment wél mooi vind. En daar horen ook sokken in sandalen bij 🙂 Ik ben voor lang leve de vrijheid in de (kinder)mode en wil je graag inspireren om bepaalde regeltjes los te laten.

Sweaters zijn natuurlijk al jaar en dag een musthave in de kast van je zoon of dochter, maar dit seizoen zijn ze extra populair. Komend seizoen zal de sweater het straatbeeld gaan veroveren. Vooral de oversized sweaters met een sportieve look and feel zijn on trend. Denk hierbij aan strepen, (blok) teksten, cijfers en verschillende kleuren combi’s voor een sporty touch. Saar draagt vandaag een sweater van America Today Junior, hét kinderkleding merk dat bekend staat om de sportieve invloeden. Officieel komt de sweater uit de jongenscollectie, maar ik vind dat deze ook heel goed gedragen kan worden door hippe stoere meiden zoals Saar.

Saar draagt haar nieuwe sweater – die door de lichte kleur ook perfect in de zomer door gedragen kan worden – hier met een lichte denim culotte. Gecombineerd met een paar slip on slippers met metallic detail krijgt het geheel toch een girly touch. En hoewel velen van jullie nog moeten wennen ( of wellicht wen je er nooit aan 😉 aan de sokken in – in dit geval – slippers, kunnen we toch niet om deze trend heen. We zien deze fashiontrend nu al volop in de volwassen mode, maar juist voor de kids vind ik deze trend echt de bom!

Een echte fashion look die super comfortabel zit. Saar is ready to go, and have some fun!

Je kunt de sweater hier shoppen bij America Today

Klik hier om direct bij America Today te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Saar?

Foto’s door Maru Alvarez

Click here to read in English

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie