EXTRA VIDEO | UNBOXING KINDERKLEDING KIXX ONLINE

In deze extra video wil ik graag een aantal hele leuke items met je delen! Misschien heb je sommige kledingstukken al voorbij zien komen in de Make-over video van Amy. Ik shopte de kleding voor de make over bij Kixx online en in deze extra video vertel ik je van welke merken  alle items zijn! En superleuk nieuws, vandaag is de Sale bij Kixx online begonnen en je shopt alle items uit deze video nu dus met 30% korting! 

Leuk als je zometeen ook even een reactie achterlaat en mij laat weten welk item jouw favoriet is! Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan hebt? XFREE

Klik hier om direct te shoppen in de SALE bij Kixx online

Klik hier om direct te shoppen bij Kixx online

Heb jij je al GRATIS geabonneerd op mijn kanaal? Klik hier om je te abonneren en mis geen enkele video!

Plaats een reactie