KINDERMODE TREND | OH MY FOODNESS


Een trend is speciaal voor de allerkleinsten, want ook baby’s kunnen er helemaal volgens de laatste trends bij lopen. En omdat ze nogal van eten houden, is deze trend ze op het lijf geschreven. Citroenen, bananen en ananassen: dit zomerse fruit – en nog veel meer lekkers – zien we de laatste tijd overal voorbij komen. Yummy! Van deze vrolijke kindermode trend krijg je spontaan honger 😉 Welke van deze 10 items vind jij het leukst?

  1. T-shirt Imps & Elfs
  2. Kussentje A Little Lovely Company
  3. T-shirt Zara
  4. Zwemshirt Soft Gallery
  5. Jeans Zara
  6. Lampje A Little Lovely Company
  7. Sokken CarlijnQ
  8. T-shirt Ammehoela
  9. Jurkje Zara
  10. T-shirt Sproet & Sprout

Wat vind jij van deze kindermode trend? En welke nummertjes zijn jouw favoriet?

Tags: ,

Plaats een reactie