DEZE NIEUWE WINTERJAS VAN AIMEE SHOP JE NU IN DE SALE!


Door Sophary:

Jullie hadden vorige week al gelezen dat Aimeetje een sprongetje heeft gemaakt. En het bleek niet zomaar een sprongetje te zijn … pfff. Haar grote broer zit in groep 1 en heeft leren knippen in papier. Aimee – de 2 jarige copycat – had blijkbaar goed naar haar broer gekeken. Want zij kon ineens ook knippen?!?! Nee, papier vond ze niet interessant genoeg. Ze had namelijk een nieuw kapsel voor ogen … een veel te korte pony en mooie inhammen op de achterkant. Superrrr tof! Gelukkig heb ik dit trauma al een beetje kunnen verwerken, omdat je er niet meer veel van ziet.

Om dit trauma goed te kunnen verwerken, ben ik natuurlijk los gegaan in de sale ;-). Bij o.a. Zara heb ik super coole items in de sale kunnen scoren, waaronder deze donkerblauwe houtje touwtje wolmix jas. Lekker warm voor deze winter, maar straks ook perfect voor het voorjaar.

De jas heb ik gecombineerd met een leopard print legging van MarMar Copenhagen en stoere sneakers van Stan Smith. Wat vind jij van deze combinatie?

Liefs Soof

Je kunt de winterjas hier shoppen in de SALE

cof cof cof cof cof

Klik hier om de jas direct te shoppen in de SALE

Tags: , ,

Plaats een reactie