1 TREND ITEM OP 3 VERSCHILLENDE MANIEREN GECOMBINEERD


Printjes van dieren zijn hotter dan hot! Van wilde dieren tot insecten prints we zien ze dit seizoen allemaal voorbij komen. Zowel op kleding als accessoires en tassen, jep dit printje is hét helemaal. Vooral binnen de kindermode kun je niet om deze trend heen en als je het ons vraagt mag ‘tie nog wel even blijven, het zorgt voor een speelse look en maakt een outfit net even wat minder serieus.

Wij hebben 1 trend item uit de nieuwe collectie van ZUSSSIE op 3 verschillende manieren gecombineerd! Want met kleding en accessoires moet je natuurlijk lekker kunnen mixen & matchen! En met dit leren tasssie van ZUSSSIE is dat geen enkel probleem. Welke look kies jij? Leuk als je het ons laat weten in een reactie op Facebook!

3 ways zusss

Look 1

 1. Bomber vest Mango
 2. Blouse Zara
 3. Tasje ZUSSSie
 4. Jeans Zara
 5. Boots Orange Babies

Look 2

 1. Jas Little 10 Days
 2. Sweater Zara
 3. Rok Little 10 Days
 4. Tasje ZUSSSie
 5. Sneakers Zara

Look 3

 1. Jas Bellerose
 2. Tasje ZUSSSie
 3. Vest Scotch R’belle
 4. Tuinbroek Mango
 5. Enkellaars McGregor

Welke look kies jij? En is dit tasje ook iets voor jouw dochter?

Tags: , , ,

Plaats een reactie