TIMBERLAND | DE STOERE OUTFIT VAN HEIN


Deze stoere outfit van Hein wil ik graag even met je delen, want dat ook grotere jongens er hartstikke cool uit kunnen zien dat bewijst Hein wel! Niet te veel poespas, maar een comfortabele look die lekker zit en waarin ook nog gespeeld kan worden. De broek die Hein draagt is van Timberland, een Amerikaans merk dat je vast bekend in de oren klinkt om hun kenmerkende boots! Maar naast deze klassieker heeft Timberland ook een fijne collectie voor kinderen en juist voor de grotere kids vind ik deze extra stoer! De kobalt blauwe broek van Hein valt lekker op door de kleur en zit door het zachte materiaal extra fijn. Hein draagt zijn broek met een vintage look sweater van de Zara, wat de totale outfit een nonchalante look geeft.  Wat vind jij van de outfit van Hein?

Je kunt hier Timberland shoppen

_63A9815 _63A9801 _63A9776 _63A9781 _63A9807 _63A9809

Klik hier om Timberland te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Hein?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie