SHOPPING | HAPPY BABY


Naast dat kinderkleding er hip en fashionable uitziet, is het allerbelangrijkste natuurlijk dat je kind zich er vrolijk en blij in voelt! Het gebruik van zachte stoffen, goede kwaliteit, aandacht voor het draagcomfort is dan ook minstens zo belangrijk en iets waar veel mama’s op letten bij het aanschaffen van kinderkleding. Daarnaast is het soms ook heerlijk om los te gaan op basic items! Items die je met alles kunt combineren, mixen & matchen en waarvan je weet dat ze het hele seizoen goed van kwaliteit blijven! Basics zijn een echte must in de kledingkast van je kleintje! Wij hebben 8 fijne basic items voor jullie bij elkaar geshopt die zeker gezien mogen worden! Alles behalve saai door het gebruik van subtiele printjes en mooie melanges! Welke nummertjes zijn jouw favoriet?

 

SHOPPING HAPPY BABY

  1. T-shirt Petit by Sofie Schnoor
  2. Slabbetje 1+ in the family
  3. Blouse 1+ in the family
  4. T-shirt Petit by Sofie Schnoor
  5. Tank top 1+ in the family
  6. T-shirt 1+ in the family
  7. Short 1+ in the family
  8. Broekje Petit by Sofie Schnoor

Welke items zijn jouw favoriet?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie