WIN EEN JAAR LANG GRATIS JEANS! BOYS

Jeans zijn hot! En wij hebben een super leuke actie die wij graag met jullie willen delen! We mogen namelijk twee kinderen heel blij maken met een jaar lang gratis jeans van Name it! Een jaar lang?!! Jazeker, een jaar lang! Want wist jij al dat Name it een enorme diversiteit aan wassingen en modellen biedt? Genoeg keuze dus voor zowel jongens als meiden van groot tot klein!

Wat moet je doen?!
Plaats een originele reactie onder deze blogpost én deel Kindermodeblog op social media  ( via de deel button bovenaan onze website of via de Facebookpost) waarbij jij je getagte vriendinnen laat weten waarom jij Kindermodeblog volgt!

Let op!  Reageer onder deze blog als je kans wil maken op een jaar lang gratis jeans voor je zoon! Wil jij  kans maken op een jaar lang gratis jeans voor je dochter, klik dan hier.

Outfit Job
In de outfit van Job hebben we de slim fit jeans van Name it gecombineerd met een coole sweater van Scotch Shrunk en een mooie aansluitende blazer van de Zara. Is deze outfit iets voor jouw zoon?

_63A3645 _63A3729 _63A3629 _63A3667 _63A3665 _63A3649 _63A3639

Foto’s door Alina Krasieva

De gelukkige winnaar van een jaar lang gratis jongens jeans is Joanne de jonge butijn!! Gefeliciteeeeerd!
(*Elke 2 maanden een gratis jeans shoppen)

Stuur je snel een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl ?! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Iedereen die heeft meegedaan, onwijs bedankt!! Niet gewonnen? Niet getreurd! Vanavond gaat er weer een toffe actie online!

 

Plaats een reactie