NAME IT | OUTFIT DAILA


Daila draagt een rokje van Name it en ik vind vooral de kleur echt te gek! Nautica blue of te wel koningsblauw, fris en vrolijk! Zou het door het zonnetje komen dat ik van deze outfit weer superblij word? De stoere zwart/wit gestreepte band hoort ook nog bij het rokje, bijna niet te zien door de combinatie met het te gekke shirt uit de nieuwe collectie Bang Bang CPH,  een geweldig hip en out going kindermode merk uit Kopenhagen dat bekend staat om zijn bijzondere ontwerpen. Het lijkt er bijna op dat Daila zo van de catwalk is gestapt met deze outfit. Het rokje van Name kost nog geen twee tientjes  en is er ook in het zwart. Ik denk dat er geen excuus meer is om je dochter niet als een ware fashionista aan te kleden!  😉

Via deze link kun je het Name it rokje shoppen

_63A1490

_63A1635

_63A1544

_63A1656

_63A1706

_63A1667

_63A1551

Klik hier om Name it te shoppen

Wat is jouw favoriete merk voor betaalbare kindermode?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie