LITTLE BARCELONA | LOOK 1

Ik denk terug aan twee weken geleden. Aan mijn trip naar Madrid en mijn aller eerste internationale fotoshoot. Ik denk terug aan hoe leuk het was, aan hoeveel inspiratie ik opdeed en hoe leuk en gezellig het was. Ik denk terug aan een outfit waar mijn grijns nog nét iets breder van werd, waarvan mijn hartje nog sneller ging kloppen. Ik wil ‘m vandaag graag met je delen en als ik de foto’s zie, wat word ik er dan weer ontzettend blij van! De broek is van het nieuwe Spaanse kinderkleding merk Pispiripispo en de witte top van Petite Indie. Het leuke zwarte hoedje is van, heb je even? Corazón de León Moda Infantil. GET INSPIRED!

– X♡ – Free

_63A3469

_63A3471

_63A3483

_63A3641

_63A3684

_63A3689

_63A3695
Via deze link surf je naar Little Barcelona

 

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie