SOREL WINTERLAARZEN| JOEPIE HET GAAT SNEEUWEN


Yeeeey! Zou het dan echt? Gaat het nu eindelijk sneeuwen deze winter? Wat hebben wij ons erop verheugd! Fantaseer maar even met ons mee. Een mooi wit schildersdoek waar de stapjes van je kind als eerste afdrukken achter laten. Heerlijk als er dan ook nog ergens een zonnetje aan de hemel verschijnt en alles een beetje doet fonkelen. Wat ook zo mooi is aan sneeuw is dat de meeste kinderen zo snel mogelijk naar buiten willen om te spelen. Sneeuwpoppen bouwen, sneeuwballen gooien en heel veel glijden en wij mogen dan natuurlijk ook mee doen!!! Gewapend met warme sjaal, muts en handschoenen naar buiten en niet meer binnen komen totdat ze door en door koud zijn. Het vervelende alleen is dat de kinderen meestal eerder opgewarmd zijn, dan de handschoenen en schoenen droog zijn. Maar wil je nou één probleem uitsluiten dan adviseren wij je toch om even de laarzen van Sorel te checken. Zo fijn om een kind die prachtige stevige stoere boots aan zijn of haar voeten te schuiven en zeker te weten dat ze warm blijven bij hun avonturen in de sneeuw. Wat ook prettig is van de Sorel laarzen, is dat ze uitgevoerd zijn met klittenband dus ze kunnen ze heel goed zelf aantrekken en ze zijn nog hip ook. Combineer ze gewoon met je dagelijkse outfit. Kijk hoe leuk!! Have fun in the snow!

Als je nieuwsgierig bent naar Sorel klik dan hier

Sorel Shoes Boy1

Sorel Shoes Girl1
Direct Sorel laarzen shoppen bij sneakertjes

Tags:

Plaats een reactie