NIEUWJAARSBLOG + WINNAAR FOTOSHOOT

Lieve allemaal! Ik heb ‘t op Facebook en op Instagram al gezegd, maar doe het hier gewoon nog een keertje: HAPPY NEW YEAR!!! Dat het voor jullie allemaal maar een fantastisch 2016 mag worden!! Met veel gezondheid, geluk en leuke dingen!

Ik ben vandaag echt met ”t schone lei gevoel’ opgestaan en heb heel veel zin in het komende jaar, en dan (voorlopig) vooral in de komende maanden! De nieuwe collecties komen eraan (jeeeeeeej!) er staan een aantal fotoshoots op de planning en we gaan weer een Tour doen in februari / maart!! Ook staat het beurzen seizoen voor de deur, dus je hoort ‘t, veel te gekke dingen op de planning! Blijf je Kindermodeblog gezellig volgen?!

Maar nu, de bekendmaking van de winnaar van de STYLING EN FOTOSHOOT! Deze is gewonnen door…..
_63A1297
Sandra Tibbe! Gefeliciteeeeeerd! Stuur je snel een mailtje naar info@kindermodeblog.nl ?! Dan gaan we je styling en fotoshoot inplannen. Tot snel!

Iedereen die heeft meegedaan, onwijs bedankt!! Binnenkort gaan we weer het land in met het team van Kindermodeblog en jullie zijn dan allemaal van harte welkom om je kindje(s) te laten stylen en fotograferen. Tot snel!

– X♡ – Free

Volg je mij al op Instagram? ( dat kan via deze link )

Plaats een reactie