LITTLE BUDS | HARTJES LEGGING


Door Rosan:
Als ik er te lang over nadenk voelt het heel dubbel, vanaf vrijdagavond is iedereen een beetje in shock toestand. Wat een verrotte wereld leven we in, en nog erger is dit de wereld waarin ik mijn kinderen moet groot brengen?
Maar dan ga je weer over naar de orde van de dag. Want we kunnen haat en angst ons leven niet laten beïnvloeden. Dus richt je je op dingen waar je blij van wordt. En waar worden we heel blij van? Kindermode!
Kindermode staat voor creativiteit, energie, avontuur en vooral blije gezichtjes er bij.
En speciaal voor vandaag een vrolijke outfit met heel veel hartjes, omdat de wereld nu wel wat extra liefde kan gebruiken! De trui is van Zara en de legging van Little Buds.Via deze link kun je Little Buds shoppen

 IMG_0741
IMG_0743
IMG_0745
IMG_0755
Klik hier om Little Buds te shoppenVinden jullie ook dat we meer hartjes en liefde nodig hebben?

Plaats een reactie