TIMBERLANDS | SNEAKERTJES.NL


Heel, heel, lang geleden (niet zo lang, maar wel een aantal jaren terug ;-)) weet ik nog dat ik een paar weken heb moeten zeuren om een bepaald soort schoenen uit Amerika. Nu was bijna alles hip wat daar vandaan kwam, dus ook deze gele leren schoenen. Toen volgens mij ook echt alleen in deze variant met dikke zool.
Mijn ouders vonden het in eerste instantie niet nodig maar toen ik uiteindelijk mijn vader wist te overtuigen, – ik beloof je vanaf nu elke dag mijn huiswerk te maken 😉 – waren deze Timberlands van mij. Timberlands zijn stoer, stevig en niet kapot te krijgen. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest en zijn nu ook in een meerdere uitvoeringen te krijgen. Ze maken een outfit stoer en zijn voor jongens en meiden geweldig tijdens de donkere maanden in het jaar. Ook op de middelbare scholen worden ze weer gespot dus deze schoenen zijn echt voor alle leeftijden. (check ook de baby variant, die zijn echte te schattig) Je shopt nieuwe Timberlands bij Sneakertjes.nl ! Have fun 🙂

Nieuwsgierig naar de verschillende modellen? Klik hier

Kindermodeblog hippe kids fashion mode jongens meiden kindermodeblog.nl frederieke door Samantha Bosdijk Photography-164

Kindermodeblog hippe kids fashion mode jongens meiden kindermodeblog.nl frederieke door Samantha Bosdijk Photography-163

Kindermodeblog hippe kids fashion mode jongens meiden kindermodeblog.nl frederieke door Samantha Bosdijk Photography-166

Kindermodeblog hippe kids fashion mode jongens meiden kindermodeblog.nl frederieke door Samantha Bosdijk Photography-157

Kindermodeblog hippe kids fashion mode jongens meiden kindermodeblog.nl frederieke door Samantha Bosdijk Photography-162

Klik hier voor de website van sneakertjes.nl

Wat vind jij van Timberlands?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Plaats een reactie