DIT IS DE WINTERJAS VAN JUUL


Door gastblogger Frederique:

Yes de winterjas voor Juul is binnen! Eigenlijk is het niet echt een winterjas maar meer een ‘tussen’ jas. De jas is gemaakt van tricot, heeft een ronde hals en is te sluiten doormiddel van drukknoopjes. Een te leuke mantel maar absoluut niet geschikt wanneer het typisch Nederlandse klimaat weer eens van zich laat horen. Regen en sneeuw zijn een no go! Maar jullie zullen begrijpen dat ik dat thuis niet uitgelegd krijg dus het is een winterjas en Juul moet nog een extra warme en dikke jas voor de echt koude dagen hebben. Herkenbaar? 😉

De jas is van de collectie van ZARA. Een grijze tricot versierd met witte sterren en gevoerd met een heerlijk zachte en warme stof. Voor deze dagen is het ideaal, niet te warm maar ook niet te koud. Mocht het dadelijk echt herfstweer worden, dan combineren we het met een grof gebreide witte sjaal, muts en uiteraard bijpassende wanten.

Hebben jullie al een winterjas geshopt?

Shop hier direct de mantel

FullSizeRender(33)

FullSizeRender(34)

FullSizeRender(31)

FullSizeRender(32)
Klik hier om deze leuke jas te scoren!

Wat vinden jullie van Juul d’r jas?

Tags: ,

Plaats een reactie