DANIEL & TIMO | BACK TO SCHOOL


Het is uit met de pret, de zes weken zomervakantie zijn voorbij. Het gewone leven is weer volop bezig. En dat is voor iedereen weer even wennen. We zitten overduidelijk nog niet in het schoolritme, maar zijn met ons hoofd en hart nog bij ons vakantieplekje. Mama vergeet gymkleren, broodtrommels etc. in te pakken en Daniel en Timo krijgen we s’ avonds met geen mogelijkheid op tijd naar bed en s’ ochtends moeten er allerlei fratsen uitgehaald worden om hen juist weer uit bed te krijgen. We zijn als gezin nog overduidelijk in de ontkenningsfase, dat de vakantie weer voorbij is. Geef ons een paar weken, dan hebben we dat schoolritme vast wel weer te pakken šŸ˜‰

Het mag dan nu nog enigszins een ‘post-vakantiechaos’ zijn, maar de back-to-school outfits waren we niet vergeten. Alle items die Daniel en Timo hier dragen zijn van Zara. Wat droegen jullie kinderen op hun eerste schooldag? Vergeet trouwens de laatste back-to-school-tour styling en photoshoot dag van Kindermodeblog niet. De datum staat nog niet vast maar het zal rond 1 oktober zijn in Amersfoort bij Tumble ‘N Dry!Ā Zien we je daar?

Via deze link kun je shoppen bij Zara

3 BTS

1 BTS

2 BTS

Klik hier om te shoppen bij Zara

Wat droeg jouw kindje tijdens de eerste schooldag?

Tags: ,

Plaats een reactie