10 BACK TO SCHOOL MUSTHAVES


Inmiddels zijn de scholen weer back in business en is iedereen weer `back to school`! Fijn dat we weer wat meer in een normaal ritme komen. Ik hou toch best wel van ritme, merk ik. Jij ook? Ok, al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik nog wel even moet wennen. Het racen tegen de klok is weer begonnen en daar moet ik nog een beetje inkomen. Is het nú al half 9? En oeps! We zijn je tas vergeten!

Maar dat mag de pret niet drukken want school is leuk!! En Doutzen zit inmiddels  alweer in groep 3. Een bijzondere mijlpaal toch wel. Een nieuw begin van het ‘echte leven’. Lezen, schrijven, rekenen. Dat is toch andere koek. Tot nu toe vindt ze het allemaal reuze interessant. Ik hoop dat dat nog even zo blijft, de komende 12 jaar 😉 Stiekem een hele geruststelling om te zien dat ze het zo naar d’r zin heeft op school en met een voldaan gevoel thuiskomt.

Viel het jou trouwens ook op dat iedereen op school zo groot geworden is? Wat zijn onze kids toch weer verdacht snel gegroeid in de zomervakantie. Oeps! Zijn al die leuke kleertjes weer te klein! Hier thuis kan ik zo’n beetje de hele garderobe vervangen. Mouwen zijn te kort  en broekspijpen te hoog. Vind ik helemaal niet erg hoor. Ik heb al zoveel leuks gespot!

Tijd dus voor een nieuwe outfit! En nu het herfstachtige weer zijn intrede doet, begint een nieuwe garderobe heel erg te kriebelen. Kom maar op nieuwe winterjas, cosy trui, coole jeans en grof gebreid vest. Dat wordt shoppen! 🙂

Vandaag ga ik een outfit shoppen bij Kixx! Ik vind Kixx een hele fijne webshop en ze hebben ook perfecte items voor school. Met een paar nieuwe broeken en sweaters zit je sowieso goed. En er is volop keus! Het merkenpakket bij Kixx is breed qua stijl en smaak, je kunt er zo uren vertoeven, want er is zoveel leuks! Voor nu, heb ik het bij 10 items gelaten. Stuk voor stuk perfect voor een goede schooloutfit. Welke vind jij het leukst?

Via deze link ga je direct naar de webshop

104295a 103337a 102642a 105851a 105579a 102830a 103886a 104283a 105602a 105858a

 Klik hier om bij Kixx te shoppen

Welk item vind jij het leukst?

Plaats een reactie