HET PERFECTE PAAR SCHOENEN VOOR PEPPER


Door: Bonnie

Schoenen. Je kunt er nooit genoeg hebben zeg maar. Een schoen kan een outfit afmaken. Ik heb er daarom genoeg in mijn kast staan. En Pepper doet lekker met me mee. Voor de winter vind ik het altijd makkelijk. Een stel goeie laarzen, een stevige sneaker en nog een leuk ander schoentje erbij. Alles eventueel in veelvoud 😉

Voor de zomer vind ik het lastiger. Niet om leuke schoenen te vinden maar wel om een leuke goede zomerschoen te vinden. Pepper heeft niet een hele goede stand van haar voeten dus ik wil haar niet heel de lente en zomer op all stars, slippers en sandalen laten lopen. En dus vind maar eens een leuke zomerschoen die ook stevig en dus goed is.

Wat ik altijd mooi vind zijn laarzen, zomer of winter. Een wat grovere laars voor in de winter, een leuk enkellaarsje voor in de zomer. Leuk onder een skinny maar ook met blote beentjes onder een rokje of voor iets koudere dagen, met een kniekousje.

Het perfecte paar voor Pepper heb ik dit jaar gevonden bij Kinderstappers.nl. Een mooi enkellaarsje in mat zilver geperforeerd leer van Pèpè. Een tijdloze klassieker, de bekende bottine van het merk. Met vrijwel alles te combineren, of je nu voor een stoere outfit gaat zoals Pepper hier draagt of een jurkje een nog mooiere twist geeft.

Pepe kinderschoenen worden in Italië gemaakt en combineren traditie, vakmanschap en passie. Er wordt alleen gewerkt met zorgvuldig geselecteerde materialen van de beste kwaliteit. En dat zie je!

Je kunt de laarsjes via deze link shoppen

PEPE#1 PEPE#2 PEPE#3 PEPE#4 PEPE#5

 

Klik hier om naar Kinderstappers.nl te gaan

 

Wat vinden jullie van Pepper d’r laarsjes?

Tags: ,