HET BRUIDSJURKJE VAN NANNA

Binnenkort stapt de mama van Nanna in het huwelijksbootje en zal zij het jawoord geven aan haar grote liefde, de papa van Nanna en Kick. Dat trouwen ontzettend bijzonder is hoef ik jullie niet uit te leggen, maar dat Nanna en Kick het nu heel bewust mee kunnen maken omdat ze al wat ouder zijn, maakt het wel extra speciaal. Net als de bruid mogen ook de kids er op deze speciale dag tip top uit zien. En per toeval bleek ik de perfecte bruidskleding voor Nanna geshopt te hebben. ” Dit is ‘m! ” Zei Carlijn toen ze dit jurkje zag. Hoe leuk is dat?!

Dit jurkje is van Scotch R’Belle en van prachtig gelaagde stof. Het jurkje ziet er misschien wat ‘kwetsbaar’ uit maar dat valt reuze mee. Nanna kan er heerlijk in spelen en bewegen en ze voelt zich in deze jurk ook nog eens een echte prinses! Wat wil je nog meer? Stiekem zijn wij ook erg benieuwd naar de jurk van de bruid, maar deze zal er vast heel mooi bij passen 😉 Wat vinden jullie van dit jurkje?

Via deze link kun je de jurk shoppen

_63A6828

_63A6851

_63A6863

_63A6786

_63A6795

_63A6907

_63A6736

_63A6927

_63A6799
Klik hier om meer te zien van Scotch R’Belle

Wat vinden jullie van het jurkje van Nanna?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,