SCOTCH R’BELLE | OUTFITPOST


Een shirtje en een legging. Zo simpel kan het soms zijn! Voorwaarden zijn dan wel, dat je een legging en een shirtje van kwaliteit pakt. Anders is het nét niet. Snappen jullie wat ik bedoel? De legging en het shirtje van Helin zijn van Scotch R’Belle. Je betaalt misschien iets meer, maar dat zie je er ook wel aan af. De kleding is mooi uitgewerkt.

Ok. Even over de outfit van Helin. De legging is van een hele dunne stof en sluit mooi aan op de benen en het shirtje is van wat steviger materiaal. Dat vind ik erg fijn want daardoor komen er minder snel kreukels in! En voor iemand die niet graag achter de strijkplank staat – lees gerust: nooit – is dat wel een groot pluspunt en daar let ik ook zeker op tijdens het shoppen.

Helin kan in ieder geval heerlijk bewegen en spelen in deze outfit! Have a fashionable day!

Je kunt de items shoppen via deze link

_63A6139

_63A6159

_63A6099

_63A6121

_63A6176
Klik hier om Scotch R’Belle te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: