TUMBLE ‘N DRY | JOG PANTS


Door: Sanne

Zwart kleding voor kids.. De meningen hierover zijn nogal verdeeld. Ik zelf ben wel een voorstander van zwart bij kids. Afgelopen winter had ik enorm veel items in het zwart voor Nila. Leggings met zwarte grafische prints en truien pikzwart met een witte opdruk. Zwart is ook echt een kleur die bijna iedereen staat en heerlijk te combineren is. Als ik zelf niet weet wat ik aan moet grijp ik ook altijd meteen naar zwart. Je legt dan een makkelijke basis. Voeg er een printje of een mooie spier witte top aan toe en klaar ben je. Contrast, daar hou ik van!

Zodra het zonnetje ging schijnen heb ik de zwarte items tijdelijk on hold gezet omdat het tijd was voor wat kleur. Maar ook in de zomer kan zwarte kleding juist heel leuk zijn. Tumble ‘N Dry is een merk wat hier uitermate goed op inspeelt. Het merk staat voor eigentijdse, stoere kinderkleding. Daarnaast volgen zij enorm de trends en dat vind ik zo tof. Ik heb voor Nila een stoere zwarte jogg pants van Tumble ‘N Dry gescoord met een dikke witte streep aan de zijkant. Het is een heerlijke dunne stof welke in de zomer goed door te dragen is. Pijpjes oprollen, bruine kuitjes en slippertjes eronder. Ik zie het al helemaal voor me.

Voor nu heb ik een total black outfit gemaakt om het accent te leggen op de strepen aan de zijkant. Gecombineerd met een grote gestreepte haarband en haar favoriete Adidas sneakers, welke ooit ook wit waren;) Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Je kunt de jog pants shoppen via deze link

1 2 3 4 5 7 8

Je kunt de jog pants shoppen via deze link

Wat vind jij van Nila’s outfit?

Tags: