FLAMINGO PAK | POLARN O. PYRET


Flamingo flamingoooo’s zijn het he-le-maal op dit moment. En hoe tof is deze outfit van Lois!? Dit stoere broekpakje is van Polarn O. Pyret en is perfect voor een lekkere zomerdag. De tailleband is verstelbaar en de stof is een klein beetje stretchy waardoor het pak ook nog eens heel lekker zit.

Lois draagt haar broekpakje met een spijkerjasje van de Zara en een hoedje van Wibra. Sneakers of slippertjes eronder en je bent in no-time klaar voor een lekkere zomerdag. Vinden jullie dit pakje ook zo te gek? Laat de zon maar doorbreken en de zomer losbarsten. Deze Flamingo musthave vraagt erom! 😉

Je kunt het broekpak shoppen via deze link

5klein

9klein

11klein

8

4klein

 

Via deze link kun je dit broekpakje shoppen

Wat vind jij van dit broekpakje?

Foto’s door Jamie Snoeck

 

Tags: