NILA IN LITTLE LABEL PYJAMA


Door: Sanne

Er zijn van die items voor de kids waarbij het knuffelgehalte opeens een stuk omhoog gaat. Ik kan er zo van genieten als Nila in haar pyjamaatje loopt. vooral als ze net uit bad komt, dan ploffen we heerlijk samen op de bank om nog een filmpje te kijken en lekker te knuffelen. Toen het nog wat kouder was had Nila een te leuk berenpakje maar daar is het nu te warm voor. Deze hebben we nu ingewisseld voor de zomerse pyjama’s.

Nila draagt hier een pyjama van Little Label. De pyjama’s van Little Label zijn gemaakt van fijne katoenen en hebben een perfecte pasvorm. Little Label staat voor eenvoudig en stijlvol, maar boven alles comfort! Dit komt goed uit want Ik vind niets zo vervelend als dat je moet slapen in iets wat totaal niet meewerkt met je lichaam. En laat Nila nou een echte draaikont zijn.
Ik ben gevallen voor de mint short met stippen in combinatie met de grijze racerback top. Je ziet deze kleuren ook veel in het interieur terug komen, zo lekker fris. zoals jullie van mij gewend zijn een stoere maar ook liefelijke outfit.

leuke kinder pyjama

unnamed (7)

unnamed (8)

leuke kinder pyjama

leuke kinder pyjama

unnamed (11)

little label
Klik hier om naar de webshop van Little Label te gaan

Wat vinden jullie van Nila d’r pyjama?

Tags: