SUPERLEUKE JURKJES VAN LES PETITES CHOSES


Het hoeft echt niet alleen¬†Koningsdag te zijn om iets oranjes uit de kast¬†te trekken. Ik ben eigenlijk altijd wel in voor deze opvallende en vrolijke kleur. Als het kledingstuk maar leuk is ūüôā En toen ik de schattige¬†jurkjes van Les Petites Choses¬†zag was ik meteen enthousiast! Het zijn leuke simpele jurkjes, met een fijne pasvorm en leuk afgewerkt met een gekleurd koord om de middel. Met frisse dagen draag je er een leuke legging of vrolijke maillot onder, maar als de temperatuur gaat stijgen – ¬†hopelijk h√©√©l snel ¬†– dan draagt jouw kleine prinses dit leuke jurkje met blote beentjes. Nour draagt het oranje exemplaar – ¬†okey we hadden Koningsdag in ons bol ¬†– maar je kunt ook kiezen voor een grijs, of roze variant. Voor welke kleur ga jij?

Je kunt de jurkjes shoppen via deze link

IMG_3651

IMG_3656

IMG_3661

IMG_3660

IMG_3662
Klik hier als je meer van het merk Les Petites Choses wilt bekijken

Wat vinden jullie van dit jurkje?

Foto’s door Nicole Korsten

Tags: , ,