SUPERLEUKE ZOMERJAS

Soms ben je op slag verliefd op een kledingstuk of een paar schoenen. En soms moet de liefde even groeien! De jeans zomerjas van TootsaMacGinty is zo’n jas die ik meteen wel heel erg leuk vond, maar het was nog geen totale verliefdheid. Inmiddels is dat het wel!! Ik ben helemaal hotel de botel van dit leuke jasje. Misschien zag je hem al voorbij komen in dit filmpje van Kindermodeblog? Van voren lijkt ie super simpel, maar de vrolijke verrassing zit op de rug, een regenboog! Door de lichte jeans kleur combineert ie echt overal perfect bij. Officieel is het een unisex zomerjas want TootsaMacGinty is een unisex merk, maar ik vind dit jasje dan weer iets meer meisjes achtig. Hij kan ook echt wel voor een jongen, maar dan wel in combinatie met een hele stoere en rocky outfit. Een zwarte jeans, een zwarte trui een stoere pet en dan deze jas erbij. Of een donkere jeans, stoere sneakertjes en een zwart/ wit trui eronder. Dus heeft jouw zoon een super stoere stijl, dan kan deze jas prima!

Je kunt de jas gewoon online bestellen en ik heb alvast even voor jullie omgerekend dat ie ongeveer uitkomt op €65,-  Ik vind hem niet groot vallen, dus neem ‘m niet te krap 😉 Lorell draagt ‘m met een broekje en blousje van Zara. Have a fabulous day!

Je kunt de jas via deze link shoppen

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-267

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-261

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-256

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-262

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-263

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-270

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-271

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-272
Via deze link neem je een kijkje bij TootsaMacGinty

Wat vinden jullie van deze jas?

 

 

Foto’s door Samantha Bosdijk