5X SCOTCH R’BELLE


Zijn jullie ook zo’n fan van Scotch R’Belle? Dit populaire merk krijgt er steeds meer fans bij, en dat vinden wij eigenlijk niet zo gek. Scotch R’Belle komt altijd met vernieuwende collecties die aansluiten bij de trends, maar toch dat typische Scotch sfeertje blijven houden. De bijzondere details, opvallende prints of een ‘net even anders dan anders’ pasvorm maken van Scotch R’Belle een echte topper die eigenlijk niet in je kledingkast kan en mag ontbreken. Hebben jullie iets van Scotch in de kast hangen? Dit zijn in ieder geval onze 5 musthaves! Have fun!

Je kunt Scotch R’Belle shoppen via deze link

97684a_scotch-rbelle-sweatjurk 98274a_scotch-rbelle-espadrilles 99127a_scotch-rbelle-shirt 99441a_scotch-rbelle-bohemian-rok (1) 94973a_scotch-rbelle-bomberjack

 

Je kunt Scotch R’Belle shoppen via deze link

Welk item is jouw favoriet?

Tags: ,