TIBEAU ALS EEN VISJE IN DUCKY BEAU


Door: Frederique

Vandaag is het donderdag, maar ik neem jullie even mee naar het weekend. Want je kent vast wel dat gevoel van, het is zondag, en niks moet en alles mag. De kids hebben ons laten uitslapen, heerlijk! We zitten nog in onze pyjama’s aan het ontbijt als we de plannen voor vandaag bespreken. Al snel komen we erachter dat we helemaal geen plannen hebben. Heerlijk, zeker nu we allemaal een beetje lui zijn en last hebben van ‘opstartproblemen’. Ons hele schema van fruitje, flesje, boterham en middagslaapje schuiven nu ook op. Het maakt niks uit want nogmaals we moeten niks vandaag.

Na het ontbijt gaat Tibeau samen met z’n zus Juul uitgebreid in bad. Ze genieten beide zichtbaar van het sop, de badeendjes en van elkaar. Het schatergelach en de beginnende geluidjes van Tibeau galmen door de badkamer. In de tussentijd bedenk ik me wat de kids vandaag aan moeten. Bij zo’n dag als vandaag hoort uiteraard ook een passende outfit: een one-piece-pak of een joggingpakje. Voor Tibeau heb ik gekozen voor dat laatste. Een grijs joggingbroekje met steekzakken gecombineerd met zo’n zelfde grijze joggingstof trui met een afbeelding van een vis op de borst. Zowel de trui als het broekje kun je doormiddel van een hip lichtblauw met wit gestreept koort aantrekken.

Het huispakje van Tibeau is van het internationale modemerk Ducky Beau. Het kledingmerk maakt kleding van maat 50 tot en met maat 116. Ook is er een speciale prematuurlijn welke bestaat uit maat 38 tot 48. De collecties zijn een eigentijdse mix van lieve, enigszins sportieve items welke met gevoel voor detail ontworpen zijn. Er wordt gebruik gemaakt van ultra zachte stoffen en doormiddel van verschillende sluitsystemen is de kleding gemakkelijke aan- en uit te trekken. Zowel Tibeau als z’n zus hebben diverse items in hun kast liggen van dit bekende merk. Ik koop altijd een maatje groter omdat het vaak klein valt en ik het belangrijk vind dat de kids er even mee vooruit kunnen.

Tibeau voelt zich als een visje in het water in z’n nieuwe outfit van Ducky Beau! Wat dragen jullie kids op zo’n relaxdag?

Je kunt via deze link Ducky Beau shoppen

FullSizeRender(9)

FullSizeRender(11)

FullSizeRender(13)

Klik hier om Ducky Beau te shoppen

 

Wat vinden jullie van Tibeau z’n outfit?