GRAY LABEL OUTFIT ZARIA


Hebben jullie dat ook wel eens? Zo’n dag dat je gewoon iets aan wil trekken dat super comfortabel zit, heerlijk aanvoelt maar er toch leuk uitziet? Met de kleertjes van Gray Label kun je je kleintje in een handomdraai zo’n heerlijke comfy look geven waar ze de hele dag lekker vrij in kunnen bewegen, zich heerlijk kunnen voelen en er toch super stylish uitzien. Daar worden wij volwassenen stiekem wel een beetje jaloers van of niet dan? Gray Label is een Amsterdams merk, speciaal voor baby’s en kinderen tussen de 0 en 6 jaar. Ze hebben een prachtige ‘yearround’ collectie gemaakt van het allerzachtste organische katoen en vooral gericht op optimale bewegingsvrijheid en alledaags comfort. De designs van Gray Label zijn bewust simpel, en draaien vooral om kleur, ontwerp en kwaliteit. Door het rustige kleurgebruik zijn de ontwerpen van Gray Label super makkelijk te combineren. Zo draagt Zaria vandaag bijvoorbeeld een stoer baggy broekje van Gray Label gecombineerd met een vestje met een wat drukkere print en basic witte sneakers. Wij zijn stiekem wel een beetje jaloers op deze outfit, jullie ook? Have a nice day!

Je kunt Gray Label shoppen bij Bonbonontheblock via deze link

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-21

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-26

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-31

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-30

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-19

 

Je  kunt Gray Label shoppen via deze link

Wat vinden jullie van het merk Gray Label?

Tags: , , ,