BONNIE DOON SOKKEN


Sokken worden vaak gezien als basic items die toch meestal niet zichtbaar en alleen functioneel zijn. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet! Er zijn zoveel leuke sokken te koop, en als je dan toch van die hippe exemplaren aan je voeten hebt, dan kun je ze natuurlijk ook juist showen in plaats van ze te verstoppen. Wij kwamen laatst de sokken van Bonnie Doon tegen, en met deze exemplaren kun je zeker de show stelen! Draag ze bijvoorbeeld in een paar stoere sneakers en rol de broekspijpen van een jeans een paar keer om, of kies voor een rokje of jurkje met een paar opvallende kniekousen eronder en sokken veranderen in een handomdraai van een noodzakelijk item in een ware eyecatcher.

Bekijk alle Bonnie Doon sokken via de link

98594a_bonnie-doon-sokken 98598a_bonnie-doon-sokken 98586a_bonnie-doon-sokken Bonnie Doon Sokken Bonnie Doon Sokken

 

Shop de sokken van Bonnie Doon via de link

Hoe zou jij deze sokken combineren?

Tags: , ,