BOOTS IN BLAUW PRINT TRUITJE POLARN


Touwtje springen, plassen stampen, koprollen, achteruit glijden van de glijbaan, boomhutten bouwen. Als je je kind zou omschrijven en daarvan een tekening laat maken krijg je deze trui van Polarn O. Pyret. Het weerspiegelt het enthousiasme en het speelse van onze kids en daar worden we blij van.

Boots draagt deze heerlijk zachte trui met een sweatpants van molo en stoere stappers eronder, klaar om boomhutten te bouwen met papa in het bos.

Leuk detail, je shopt dit truitje nu met korting!

je shopt de trui via deze link

polarn kinderkleding polarn kinderkleding polarn kinderkleding polarn kinderkleding hippe kinderkleding Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-108Wat vinden jullie van deze longsleeve?

Je shopt de trui via deze link

 

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,