NANNA IN DONKERBLAUW BOMBER JASJE


Nanna is helemaal in love met haar nieuwe jasje van Baker Bridge! Dit stoer ogende jack heeft poffende mouwtjes en een sierlijke strik aan de gouden rits waardoor dit sportieve jasje en extra touch krijgt.

Dit jasje heeft een super luxe uitstraling die ook echt zijde zacht aanvoelt alsof je in je lekkere huispak rondloopt;) Dit bomberjasje kun je zowel stoer combineren als sierlijk. Nanna combineert de outfit stoer, met een jurkje van Molo. Maar op een zwierige zomer jurk zou dit jasje ook fantastisch staan denken jullie niet? Nanna was zelf helemaal blij met dit jasje en draagt hem bijna elke dag! Heeft jouw dochter ook zo’n item wat ze het liefste elke dag draagt?

Je shopt het baseball jasje hier

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-19

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-10

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-12

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-014

Kindermode kinderkleding meisjes mode kids hip fashion styling-15

Je shopt het baseball jasje hier

Heeft jouw dochter ook zo’n kledingstuk dat ze het liefst elke dag draagt?

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,