NANNA IN FLOWER BOMBER


Nanna bombet it! Dit was voor Nanna en ook voor ons, een net iets spannendere shoot dan normaal. Je leest het er niet vanaf maar naast een fotografe, stond EditieNL ook te filmen terwijl Nanna aan voor de camera stond. Spannend!
Nanna draagt een super vrolijke en toch ook wel stoere bomber jas van Tumble ‘N Dry en trekt zich niks aan van die extra grote enge camera;)

Deze bomber heeft een kleurrijke all-over bloemenprint. Het jack is gemaakt van stijlvolle gladde stof voor een subtiele shiny look. De contrasterende zwarte boordjes en rits geven het item een sophisticated twist. Vind je niet?

Tumble ‘N Dry is een van de snelst groeiende kindermerken in Nederland. En niet voor niets. De kinderkleding van Tumble ‘N Dry is cool, trendy én betaalbaar. Daarnaast zit het lekker comfortabel en is het stevig zodat je er lekker lang in kunt spelen. Voor zelfbewuste jongens en meisjes die niet bang zijn hun nieuwe kleren vies te maken en mama en papa weer lekker kunnen wassen;) Nanna draagt het jasje met een shirtje van Baker Bridge en een super toffe broek / legging van Zara. Have a fashionable day!

Wat vinden jullie van dit stoere bomber jasje?

Via deze link shop je dit bomber jasje voor je kids

tumble jasje bloemen

tumble jasje bloemen

tumble jasje bloemen

tumble jasje bloemenWat vinden jullie van dit stoere bomber jasje?

Via deze link surf je naar Tumble ‘N Dry om nog meer leuks te zien

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: