MUSTHAVE BOMBER ZOMERJAS: POLARN O PYRET


Wanneer ben je voor het laatst in een boom geklommen? Misschien heb je bij de lunch vandaag spontaan een koprol gemaakt of ben je van een heuvel gerold. Maar waarschijnlijk niet. Dit zijn wel de dingen die onze kinderen doen. Omdat kinderen zo actief zijn, moet hun kleding niet alleen veilig zijn, maar ook heel comfortabel om in te bewegen. En het liefst willen we dan ook nog kinderkleding dat modieus is met zakken die natuurlijk veel steentjes kunnen dragen;)

Dit supergave gequilte jeans zomerjack van Kick van het merk Polarn O. Pyret – het is een licht en warm gewatteerd jack- heeft hét allemaal. Wow! De rits heeft van binnen een windvanger voor extra bescherming tegen de wind. En dit toffe jack is ook gewoon heel hip en stoer om te zien. Stiekem ben ik een beetje verliefd op dit leuke jasje. Kick draagt ‘m dezer dagen nu het zonnetje steeds vaker begint door te breken maar ook hij gaat ‘m natuurlijk ook dragen tijdens de eventuele mindere dagen qua weers omstandigheden, want die zullen er vast nog genoeg komen. Hij draagt ‘m op een jogpants van molo met shirtje van Filemon Kid. Maar eerlijk is eerlijk, deze denim zomerjas schiet je echt aan over elke oufit. Makkelijk ding! Polarn O. Pyret maakt echt kinderkleding die het leven een stuk makkelijker maakt. Niks meer aan doen.

Hoe zouden jullie dit stoere jack het liefst dragen?

Je kunt deze zomerjas via deze link shoppen
Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-100

kinder zomerjas

kinder bomber

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-105

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-109
Klik hier voor meer verkoop details van deze jas

 

 

Wat vinden jullie van dit jack? En hebben jullie trouwens al een nieuwe zomerjas gescoord?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: