NANNA IN WIT OP WIT


Elke zomer is wit van de partij. En elke zomer ziet het er toch weer anders uit. Dit voorjaar zien we veel wit op wit. Van een jurkje tot verschillende kledingstukken die je bij elkaar zoekt, zodat het er net iets geraffineerder uitziet.
Nanna is hier van top- tot teen gehuld in het wit. Een heerlijke oversized trui van de Zara met daaronder een zwierige, luchtige, witte rok van Baker Bridge.

We hoeven gelukkig niet te wachten tot het kwik 30 graden aanwijst. Combineer een total white outfit nu nog lekker met deze trui van Zara, en als het kwik wel stijgt naar 30 graden (laten we massaal duimen): Een leuke witte top en witte schoenen en je hebt de look. Wit saai? Nee hoor, je kunt er ook wat meer ‘beweging’ in krijgen door te spelen met verschillende materialen zoals katoen en kant, opengewerkte items of net als Nanna, en fleurige opdruk.

Wat vinden jullie van de modetrend wit? Kan wit op wit?

Je shopt dit zwierige rokje van Nanna hier

trend mode wit

trend mode wit

trend mode wit

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-165

trend mode wit

witte kinderkleding trend

Wat vinden jullie van de modetrend wit? Kan wit op wit?

Via deze link kun je meer van deze collectie bekijken

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: ,