SHOP TILL YOU DROP…MAAR HET HOUDT EEN KEER OP!


Door: Frederique

Mijn (levens)motto is dat je nooit genoeg kleding, schoenen en accessoires kunt hebben. Dit geldt niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn kids en in dit geval voor Tibeau. Dat hij een uitgebreide garderobe heeft is een feit! De lades van z’n commode puilen uit met rompers, broekjes, shirts en truitjes. De plank boven z’n commode staat vol met schoentjes, van UGG tot sneakertjes van Converse tot aan hippe stappers van Donsje Amsterdam. En dan hebben we de afdeling ‘kleding op een hangertje’ nog niet genoemd. Tibeau heeft, in de walk-in-closet van z’n papa en mama, een plekje speciaal voor z’n onepiece-pakjes, blousjes, jassen en vestjes. Kortom een overschot aan kleding voor mijn kleine man.

Maar wat te doen met al die kleding waar Tibeau niet meer in past? Die schattige boxpakjes, mooie setjes van Petit Bateau, ultra zachte broekjes met voetjes eraan en z’n eerste jasje van Zara. Ik kan toch niet alles zomaar weggeven? Moet ik het dan verkopen? Of toch bewaren? De zolder staat al vol met dozen kleding van Juul, de zus van Tibeau. Nog even en ik kan een eigen winkeltje beginnen in kinderkleding. Ik heb voor ieder wat wils: meisjes- of jongenskleding, klassiek of stoer, van newbornmaatje tot aan maat 92…je zegt het maar.

Maar het moet (helaas) een keer ophouden, ik kan niet eindeloos blijven shoppen en alles maar bewaren. Ik geloof dat ik niet de enige ben met dit probleem. Er wordt op verschillende manieren een goede oplossing geboden hiervoor. Neem bijvoorbeeld de groei van de tweehands(kinder)winkels. Maar ook de komst van de app van ruiljekleertjes is een ideale manier om afscheid te nemen van de ‘oude’  garderobe van Tibeau en toch gewoon te kunnen blijven shoppen zonder dat het geld kost!

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd voor een ‘hapje-drankje-evenbijkletsen-shop&ruil-kinderkleding-avond’ bij een vriendin thuis. Helaas was ik verhinderd maar via whats app werd ik op de hoogte gehouden van alle items welke leuk zouden kunnen zijn voor Tibeau. Er kwam van alles voorbij van een omslagtruitje van kidscase, schoentjes van Minnetonka tot aan een grijze spencer van IKKS. Bij het zien van de spencer was ik direct verkocht. Het is makkelijk te combineren door de kleur grijs en het heeft in eerste instantie een klassieke touch. De achterzijde van de spencer is van andere stof en heeft een print van een wasvoorschrift wat het een lekkere speelse look geeft en daarmee minder classy maakt. Tibeau draagt onder de spencer een witte longsleeve polo van Zara gecombineerd met een donkerblauw stretch broekje van Noppies.

Het wordt toch echt tijd dat ik de garderobe van Tibeau eens ga uitzoeken zodat ik een volgende keer weer kosteloos kan gaan shoppen. Daar wordt tenslotte toch iedereen blij van?!

Je kunt via deze link naar Ruiljekleertjes gaan

FullSizeRender4 (3)

FullSizeRender3 (3)

FullSizeRender2 (3)

FullSizeRender (2)

Download via deze link de Iphone App

 

Wat doen jullie met ‘oude’ kleertjes?

 

Tags: ,