TIP: MOLO IN DE UITVERKOOP


Zijn jullie ook zo’n fan van het vrolijke merk Molo? Zo ja, dan hebben wij goed nieuws, want je shopt Molo nu in de uitverkoop bij Stylepit! De kortingen lopen op tot wel 70% en er staan een aantal te gekke musthaves tussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de schattige slofjes met luipaard print? Helemaal hip en heerlijk warm. Of het gebloemde rompertje in de winter trendkleur van dit moment: pastel roze. Er staan zelfs een aantal mooie winterjassen tussen, zoals de stoere zwarte parka hieronder. Verder shop je nu mooie basics, winteraccessoires en een aantal sportitems in de sale. Benieuwd welke items er nog meer in de uitverkoop zijn? Neem dan zeker een kijkje op de website van Stylepit, want shoppen met sale is natuurlijk extra leuk. Shopse!

Shop Molo in de sale via deze link

 

molo sale

molo sale

molo sale

 

molo sale

 

 

 

Klik hier om alle Molo Sale items te bekijken

 

 

 Ga jij nog iets leuks in de uitverkoop scoren?

Tags: ,