PHILEINE IN LOTIEKIDS JURK


Phileine poseert nog even voor de camera voordat ze voor een half jaar vertrekt met papa en mama naar Australië. We zijn stiekem een beetje jaloers. De longsleeve jurk die ze draagt is van één van de leukste kinderkleding merken uit Barcelona, genaamd Lötiekids. Elk jaar worden we weer verrast met een nieuwe collectie. Ook deze collectie, is werkelijk te leuk met z’n overall prints. De collectie kreeg zelf een eigen naam: ‘All about arrows’, en wij begrijpen wel waarom.

Deze jurk heeft ook een overall print met een lichte roze ‘washed’ kleur en een soort van visgraat patroon. Door het zachte katoen, zit deze jurk ‘héél erg lekker’ zo vind Phileine. Wat vinden jullie van dit jurkje? Je shopt ‘m nu voor een habbekrats. Oh yes, SALE goes on…..

Je shopt dit jurkje via deze link

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-58

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-57

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-63

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-64

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-62

Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-61

Klik hier om naar Lötiekids te gaan

Wat vinden jullie van dit Spaanse merk?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: