SCHATTIGE PANTERSCHOENTJES


Door: Marlous

“MAMMMMM”, hoor ik vanuit de gang komen. “Sanne heeft je schoenen aan.” Ik loop naar de gang en zie onze kleinste uk met enorme All Stars gympen aan haar babyvoetjes. Ze kijkt Daniel en mij aan met een ondeugende glimlach op haar gezicht. Daniel en ik moeten er allebei om lachen, want wat is er nou schattiger dan een kleine blije peuter met grote mensen schoenen aan haar voeten? Ik maak snel een foto en we proberen daarna samen, tot groot genoegen van beide kids, een paar stapjes in deze veel te grote schoenen te zetten.

Even later zijn Sanne en ik samen in haar kamertje. Ik ben bezig met de was en ondertussen haalt Sanne al haar schoentjes uit de kast en zet ze keurig naast elkaar op de vloer. Ze bekijkt ze aandachtig en begint vervolgens aan de veters te sabbelen. Yep, denk ik, dat smaakt vast naar meer, een echte shoeaddict in de dop. De genen van haar moeder, ben ik bang. Ik heb zelf een uit-de-kluiten-gewassen schoenencollectie, maar die van mijn dochter doet daar echt niet voor onder.

Afgelopen seizoen ben ik verliefd geworden op de babyschoentjes van het merk Little Indians en het liefst had ik alle schoentjes uit de collectie gekocht, want ze zijn stuk voor stuk zo ontzettend cute. Sanne draagt hier de schitterende Tiger Lily booties. Ik ben helemaal weg van het leuke leopardprintje. Ze zijn heerlijk warm door de wollen voering. Naast de verschillende booties met fantastische printjes, zijn ook de Indian Feet erg mooi en comfortabel. Deze moccassins, in leer of suede, hebben allen een indianlook en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de elastische sluiting blijven ze super goed zitten.

Naast schoentjes verkoopt Little Indians trouwens ook erg leuke babyleggings, basic T-shirts en accessoires. Neem snel een kijkje op de site van Little Indians en je wordt vast net zo verliefd op dit merk als ik.

Klik hier om naar Little Indians te gaan

little indians little indians

Je kunt via deze link shoppen bij Little-Indians

Wat vinden jullie van Sanne d’r schoentjes?

Tags: , ,