NANNA HEEFT EEN STREEPJE VOOR


Wie van jullie heeft deze maand de Vogue met covermodel Doutzen Kroes gekocht? Wat een geweldige editie van Vogue met deze super beauty en fantastische moeder in de hoofdrol! Eén van haar outfits van de uitgebreide mode reportage deed me meteen denken aan een outfit die wij voor Kindermodeblog hebben geschoten en die ik nu met jullie wil delen! Totally striped! Streepjes, streepjes en nog eens streepjes. Gewoon van top tot teen. Waarom niet? We love it. Streepjes zijn tijdloos. En door ze juist met elkaar te combineren, krijg je een super opvallende outfit. Maar omdat het streepjes zijn, is het toch net niet over de top. Het superleuke rokje en de sweater van Nanna zijn van de nieuwe zomercollectie van Baker Bridge. Je kunt deze leuke items net zoals Nanna bij elkaar dragen, maar je kunt ze natuurlijk ook op talloze andere manier combineren. Zullen we je binnenkort nog wel even laten zien! De maillot en laarsjes zijn van Polarn O. Pyret en combineren perfect bij deze outfit van Baker Bridge, die is gemaakt van een stof in speciale wafelstructuur. Zowel het rokje als de sweater zijn mooi afgewerkt in de details. Zo heeft de trui een stoer gouden pailletten cijfer en het rokje schattige randjes.

Hee en mocht het nou bij je kriebelen dat je denkt, hadden ze deze outfit ook maar in mijn maat? Goed nieuws ladies! Deze trui en het rokje zijn ook in dames maten verkrijgbaar bij Baker Bridge. Het is maar even dat je het weet. Have fun!

Via deze link ga je naar Baker Bridge

Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-96 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-98 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-99

Klik hier om bij Baker Bridge te shoppen

Wat vinden jullie  van deze outfit?

Foto’s door Samantha Bosdijk

 

Tags: ,