HEIN IN WIT TSHIRT VAN ELECTRIC KIDZ


Een wit t-shirt mag natuurlijk nooit ontbreken, zowel niet in onze eigen kast als in die van onze kids. We denken bij een wit tshirt al snel aan een basic item. Meestal is dit ook wel zo, maar dit seizoen is een wit t-shirt meer dan alleen een basic kledingstuk. Witte T-shirts saai? Nee joh, je kan met witte t-shirts juist eindeloos combineren. Hein draagt een wit t-shirt van Electric Kidz, gecombineerd met een sjaal van z’n moeder (tip!), broek van Zara en schoenen van Nike. Maar wat ook leuk is, je kunt aan dit shirtje een accessoire bevestigen. Kijk maar eens hier! Voor welke accessoire zou jij kiezen? En hoe zouden jullie het t-shirt van Electric Kidz combineren?

Je kunt het shirtje shoppen via deze link

Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-57 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-60 Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-56

Klik hier om het shirtje te shoppen

Wat vinden jullie van Hein z’n outfit?

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: