HEIN IN COOL ELECTRIK KIDZ


Ben jij net als ik dol op nieuwe, originele kinderkleding? Let’s meet Electrik Kidz! Voor mij is dit Canadese kinderkleding merk ook vrij nieuw. Ik kwam ermee in aanraking via de webshop MinisOnly.nl die dit leuke merk als enige in heel Nederland verkoopt. Exclusief dus! En stiekem vinden we dat helemaal niet erg, want we willen graag dat onze kinderen er een beetje hip en origineel bijlopen. Dat ze uniek zijn!

Hein draagt van Electrik Kidz een mooi zwart basic shirtje, dat je elke dag nét even anders maakt. Op de hals zitten drukknoopjes waarmee je een hip vlinderdasje of stropdasje vastmaakt. Hoe gaaf is dat?! Ziet Hein er niet hartstikke cool uit in zijn Electrik Kidz shirtje met rood / zwart geruit vlinderstrikje? Oordeel zelf! Hij draagt het op een broekje van Zara. Wat vind jij van zijn outfit?

Je kunt het shirtje via deze link shoppen

Kindermodeblog fashion kids kindermode meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-2

electrik kidz

electrik kidz

electrik kidz

electrik kidz

electrik kidz

Je kunt hier meer bekijken van Electrik Kidz

Wat vind jij van Hein z’n outfit?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: