NANNA EN HAAR SPIJKERJASJE


De afgelopen dagen zag je al veel voorbij komen van Scotch & Soda voor modebewuste  jongens, vandaag willen we een te gekke outfit van Scotch R’belle voor modebewuste meisjes met jullie delen!

Scotch R’Belle is de speciale kledinglijn van Scotch & Soda (dames- en herencollecties) voor jonge meiden en tieners. Scotch R’Belle kenmerkt zich door originaliteit in haar ontwerpen, is elk seizoen weer enorm vernieuwend en biedt een compleet aanbod kinderkleding van prachtig ondergoed tot de mooiste jassen. Wat ook dit zomerseizoen weer terugkomt in de collecties zijn de prachtige materialen, exotische motieven waar we ook al eerder een trendblog over schreven,  en het gebruik van meerdere motieven en stofsoorten in één kledingstuk waar we gek op zijn.  Populaire trends vind je veel terug bij Scotch R’Belle zoals bohemian en vrolijke bloemen.

Nanna draagt hier een heerlijk zomers spijkerjasje, met een pastel kleurige legging, beide van Scotch R’Belle.
In een eerdere blogpost, brachten we al een hulde uit naar het spijkerjasje van de jongenscollectie Scotch & Soda en vandaag een minstens zo’n heerlijk spijkerjasje voor Nanna. Spijkerjasjes zijn tijdloos, overal mee te combineren en het leuke van dit jasje is, is dat het net even anders is. Dit heerlijk, zomers ogende jeansjasje heeft een offwhite wollenlook mouwen met een roze en donkerblauw  motief. En dat ‘net even anders’ daar houden we van! Haar leuke rokje en shirtje zijn van van Cks. Wat vinden jullie van de outfit van Nanna?

Je shopt de outfit via deze link

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-60

 

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-62

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-64

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-68

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-71

Je shopt de outfit via deze link

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

 

Tags: ,